Фотографска изложба “№6” в Радио Варна

Мисия Варна

06-10-2011, 16:48

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Една покана в "Морско синьо" към всички, които искат да усетят магията на визьора, фиксажа, проявителя и всякакви нови материи... може би вие ще бъдете част от група "№7"?...

Сръчни и талантливи ловци на мигове за първи път ще се срещнат с публиката на град Варна в малката зала на Арт салона на Радио Варна на 07.10.2011 от 19.30 ч. във фотографската изложба “№6” на „Морско синьо” - сдружението за международен културен мениджмънт.

6-ма автори (отличници!!!) с по 6 фотографии, приключили успешно курс по фотография с ръководител Радостина Вълчанова - професионален фотограф с дългогодишен преподавателски опит и познания за лабиринтите на светлината.

Своя фотографски дебют на артисти ще направят Михаела Христова, Мария Василева, Мила Върбанова, Ралица Русева, Станимира Стоянова, Мария Стоянова.

Освен 36 авторски фотографии, изложбата включва и бонус за посетителите - публиката ще има уникалната възможност да усети трепета на един снимачен ден - дебютантите са включили 12 снимки, осъществени по време на обучението (в контакт с природата, теорията и практиката).

Откриването на изложбата е в петък, 7 окетомври в 19.30 ч. Може да я посетите в Малката зала на Арт салона на Радио Варна до 21 октомври.