Операция „Интим” на половин цена

Парите

08-10-2011, 11:21

Снимка:

Кристина Баракова-Албу © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА: Най-интересното от вестник "Монитор" на 8 октомври

Козметичните клиники свалят цените драстично в кризата и в интернет сайтовете за групово пазаруване вече предлагат оферти с отстъпка от 3000 лева, съобщава „Монитор”.

Толкова струва в момента стесняване на вагина на промоция вместо 6000 лева, както досега. Другата оферта е за възстановяване на невинността за 6000 вместо за 10 000 лева, гласи една от обявите. Отстъпката важи само за пациентки, които предварително са си купили  ваучери по мрежата.  Ако обаче дамата желае освен да се намали вътрешният и външният диаметър на влагалището, да оформи и външния вид на половите си органи, трябва да се бръкне с още 3000 лева. За външното дизайнерство засега промоции няма.

Уголемяването на мъжкия полов член чрез пенилен филтър също се предлага на промоция в сайтовете за електронно пазаруване. От намалението с ваучер мераклиите могат да си спестят до 800 лева. Цената на класическата процедура само за уголемяване излиза не повече от 2000 лева. Ако обаче човек иска и някои „дизайнерски подобрения” във формата, то се налага да доплати още около 400-500 лева.

С ваучери от сайтовете за колективна търговия човек вече може да премахне излишните мазнини с липомасаж със специален апарат за жълти стотинки. Промоционалната цена на процедурата за цялото тяло е 20 лева. Само преди два месеца тя все още струваше 65 лева. Офертата включва и още две процедури - кавитация (или нехирургична липонсукция) и ултразвукова липосукция. Втората  се извършва с ултразвук на седалището, бедрата, корема, паласките, ръцете и прасците. За атрактивната цена от 14,90 лв. за два ваучера човек може да подмлади лицето си изцяло с лазер. Без намалението цената е 100 лева.

Фотоподмладяването, което е хит в пластиката, също вече е на ниски цени като за ученички. Процедурата на лице и шия срещу ваучер е само за 30 лв. вместо за 100 лева. Клиниките обещават подмладяване поне с няколко години след всяка процедура. Фототретирането на лицевата кожа изглажда релефа по нея, прибира разширените пори и по-плитките бръчки и стяга кожата цялостно.

Цените на силиконовите сексиграчки са паднали главоломно, а някои от тях дори струват колкото джобните пари на гимназист. Промоциите са в сайтовете за електронни продажби.