Мис Варна 2007: Внимавай какво си пожелаваш

Варна Лайф

22-10-2011, 19:19

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Какво се случва с хубавиците, след като получат признание за красотата си? В поредица от интервюта ще ви срещнем с всяка една от тях.

2007-ма бе годината на купоните, веселието и безгрижието.

Никой не знаеше, че ни очаква криза, разточителството бе на мода. Точно тогава на пищен конкурс разточително красивата Ива Христова стана поредната Мис Варна.

Тази година тя добави още една тежка корона, обявена бе за BEST MODEL OF THE WORLD на конкурса, проведен в Пловдив.

Нейното име нашумя и покрай скандала с конкурса Мис България през 2009, когато незнайно как и защо тя отпадна от участие заради девойка, която дори не се е явявала на предварителен кастинг за участие в конкурса за най-лична хубавица на републиката.

Самата Ива крие личния си живот от папараците и любопитните и не обича да споделя.

Ето обаче какво разказа на нас.

- С какво се занимаваш в момента?

- В момента уча в НБУ международни отношения.

- Сключи ли брак?

- Необвързана съм и нямам деца засега.

- Как промени титлата мис Варна живота ти?

- След спечелването на подобна титла всеки се сблъсква с различни неща - и хубави, и лоши. В такъв момент разбираш кои са ти наистина приятели и кои не. Това даже не е национален конкурс, но въпреки това хората са доста дребнави и веднага променят отношението си. Според мен всеки, постигнал нещо, което е публично достояние, без значение дали е конкурс за красота или нещо друго, се сблъсква с това. И аз не правя изключение, но извличам само позитивите и се радвам, че имам възможност да видя нещата в реалната им светлина

- Разпознават ли те варненци като Мис Варна?

- Да, все още ме разпознават хората по варненските улици и ми се радват, всъщност обикновените хора повече ценят красотата от тези в шоу и модния бранш.

- Какво според теб трябва да се промени в конкурсите за красота?

- Специално в конкурса Мис Варна - нищо. Той се прави на много високо ниво, а и освен това варненки са най-красивите жени в света. Конкурсите преди всичко трябва да са качествени и безпристрастни.

- Какво би посъветвала красивите момичета, които искат да носят тежката корона?

- Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне...

- Какво още липсва на град Варна, за да стане перфектният град за живеене и за почивка на туристите?

- Хората трябва да са по-положителни, усмихнати. Добрата компания е по-важна от мястото. Така че и най-малкото градче може да има невероятна харизма и човек да си изкарва страхотно там. И най-големият и развит град може да е студен и отблъскващ. Варна е СТРАХОТЕН град и само фактът, че живееш в него, трябва да те кара да се усмихваш всеки ден. Това липсва на града, за да е the best.

- Сбъднаха ли се мечтите ти от времето, когато бе избрана за Мис Варна?

- Да, сбъднаха се, сбъдват се и ще се постарая и да продължават да се сбъдват.