Съветник отваря ежедневна приемна

Мисия Варна

25-10-2011, 13:08

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Костадинов ще чака избирателите си в клуба на ВМРО във Варна на ул. "Цар Симеон" 26 всеки ден от 9 до 10 часа.

Новоизбраният общински съветник на коалиция "Варна утре" Костадин Костадинов започва да приема граждани още от утре.

Срещите му с избирателите, които имат въпрос или проблем, ще са всеки ден от 9 до 10 часа сутринта, а не един път седмично или дори месечно, както практикуваха колегите му в местния парламент досега. Костадин

Костадинов ще чака избирателите си в клуба на ВМРО във Варна на ул. "Цар Симеон" 26.
 
„Надявам се, че БСП и ДПС няма да участват в управлението на Варна и това ще бъде условието, което ще поставим при разговорите за формиране на мнозинство в общинския съвет. Радва ме, че ГЕРБ има същото отношение към ДПС, което е добра основа на разговор с тях”. Това заяви в студиото на Дарик радио Костадин Костадинов, който беше издигнат за кандидат за кмет от коалицията „Варна утре”. Тя вкарва четирима съветници в местния парламент и ще бъде трета политическа сила.

Следващият съвет трябва да има дясно мнозинство, смята Костадинов. Той все още не е решил кого да подкрепи на балотажа за кмет, но добави, че никога не би гласувал за Веселин Марешки.

Ще работя за премахване на незаконните цигански гета и ще поставя този въпрос още на първата общинска сесия, каза още Костадинов. Той изрази разочарование от резултатите на кметските избори, тъй като очаквал да достигне до балотаж.