Мис Варна 2002: Още пазя короната от конкурса

Варна Лайф

27-10-2011, 17:42

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Какво се случва с хубавиците, след като получат признание за красотата си? Интервю на Елза Парини със Силвия Лазарова – Мис Варна 2002

В желанието да се върнем максимално назад във времето и да ви покажем момичетата, които първи се окичиха с короната Мис Варна, ви срещаме със Силвия Лазарова – Мис Варна 2002.

Тогава тя е била на 16 години. Сега продължава да е все така красива, вече е майка и това я е разхубавило още повече. Пази короната от конкурса, за да й напомня за победата.

- С какво се занимаваш в момента?
- По принцип работя в една фирма за производство на вина и високоалкохолни напитки в маркетинг отдела съм.
Сега съм в отпуск по майчинство, преди два месеца родих първото си детенце.

- Сключи ли брак?
- Не съм омъжена, но живея с бащата на детенцето ми от 4 години.

- Как промени титлата мис Варна живота ти?
- Конкурсът беше толкова отдавна, че го бях забравила. Истината е, че този конкурс промени изцяло живота ми, защото благодарение на тази титла дойдох да живея в София, където съм и в момента.

- Разпознават ли те варненци като Мис Варна?
- За разпознаване и дума не може да става, не мисля, че въобще някога са ме разпознавали като Мис специално във Варна. В София ми се случваше преди години, но тогава хората, с които общувах, просто бяха в тези среди и се интересуваха от мода.

- Какво,според теб, трябва да се промени в конкурсите за красота?
- Относно конкурсите за красота, мнението ми сега е много крайно.

- Какво би посъветвала красивите момичета, които искат да носят тежката корона?
- Бих посъветвала красивите и умни момичета просто да не се занимават с конкурси.

- Какво още липсва на град Варна, за да стане перфектният град за живеене и за почивка на туристите?
- На прекрасния ни град му липсва само качествена инфраструктура и малко по-висок стандарт на живот (визирам ниските трудови възнаграждения на хората).

- Коя е най-голямата забележителност на Варна според теб?
- Делфинариумът определено е едно от най-атрактивните места във Варна, въпреки че малко инвестиции няма да са му излишни.

- Какво мислиш за политиката, ангажирана ли си с някоя партия или кандидат кмет и  какъв трябва да е новият кмет на Варна според теб?
- За политиката и кметовете не съм аз човекът...Толкова са ми еднакви всички партии и кандидат-кметове, президенти и т.н., че просто не ми се коментират.

- Сбъднаха ли се мечтите ти от времето, когато бе избрана за Мис Варна?
- Мечтите......Сега като се замисля, не се сещам за какво точно съм мечтала тогава, но сега съм щастлива, което значи, че май са се сбъднали....