Спартак 1918 поля подобаващо успеха над Ботев

Спорт

07-11-2011, 18:51

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Живко Великов многократно е демонстрирал по време на престоя си в Спартак (Варна) щедростта си към футболистите, когато тимът на „соколите" побеждава в първенството.

Футболистите на Спартак 1918 отпразнуваха победата над смятания за фаворит в Източната Б група тим на Ботев (Пловдив) с 1:0 на „Коритото" в срещата между двата тима от 11-ия кръг на първенството.

Играчите заедно с целия треньорски щаб поляха успеха на „соколите" в елитни варненски заведения. След срещата целият отбор се събра в ресторанта „Старо село", след което купонясването продължи до малките часове на днешния ден в дискотека „Плаза". Живко Великов многократно е демонстрирал по време на престоя си в Спартак (Варна) щедростта си към футболистите, когато тимът на „соколите" побеждава в първенството.

Стана ясно още, че до края на седмицата футболистите заедно с треньорския щаб на „соколите" ще получат обещаните премии, които са заложени в правилника на клуба. Има вероятност обаче футболистите да получат и някой лев отгоре, тъй като тази победа е от стратегическа важност. Успехът над Ботев със сигурност ще вдъхне увереност на играчите, която липсваше до този момент, след натрупаните негативни резултати в шампионата.