Велимир Иванович се завръща на „Коритото”

Спорт

07-11-2011, 18:59

Снимка:

silistradnes.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Сръбският полузащитник трябва обаче да изтърпи наказание от две срещи заради червен картон от миналия сезон с екипа на Доростол (Силистра)

Сръбският полузащитник Велимир Иванович отново се завръща в Спартак 1918.

Халфът тренира с тима на спартаклии още преди началото на сезона, където поддържаше форма, докато си намери отбор, в който да продължи да играе, след като напусна тима на Доростол (Силистра). По стечение на обстоятелствата новият недолюбван от феновете на Спартак (Варна) технически директор Живко Великов е предложил договор на сърбина, като очакванията са той да заздрави халфовата линия на тима от „Коритото". Предвид това, че Великов изгони заради неспортсменско поведение игралия в Шампионската лига с тима на БАТЕ (Борисов) Влади Мирчев, се е освободило място, на което ще бъде картотекиран Велимир Иванович. Предстои единствено сръбският полузащитник да изтърпи наказание от две срещи заради червен картон от миналия сезон с екипа на Доростол (Силистра) в последния кръг на сезон 2010/2011 г. заради реплика срещу главния съдия на мача с Брестник. Интересното е, че ако бъде картотекиран до края на седмицата в БФС, Иванович ще дебютира с екипа на „соколите" при гостуването на бившия си клуб Доростол на 26 ноември в Силистра.

Според близки до клуба от „Селиолу" следващият трансфер в тима на Спартак 1918 ще е братът на централния защитник Диян Дончев - Стефан. Малкият Дончев в момента играе за Доростол (Силистра), но през зимната пауза най-вероятно ще се върне в тима на „соколите".