Мис Варна 2010 вече учи за лекар

Варна Лайф

19-11-2011, 13:34

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Какво се случва с хубавиците, след като получат признание за красотата си? В поредица от интервюта ще ви срещнем с всяка една от тях.

Вирджиния Мутафчиева тази година се раздели с короната и я предаде на новата  Мис Варна 2011.

Миналото лято тя спечели титлата след силна конкуренция. Вирджиния е родена преди 18 години в Лвов, Украйна, избрана е сред 24 претендентки. Тя печели титлата ден преди да навърши 17.

- С какво се занимаваш в момента?
- Тази година кандидатствах и сега ще бъда студентка по медицина, мечтата ми е да стана добър лекар.

Сключи ли брак?
- Още ми е рано, ще се отдам на учение и кариера за сега. После ще мисля за семейство и деца.

- Как промени титлата мис Варна живота ти?
В интерес на истината мисля, че си спечелих повече врагове и недоброжелатели. Имам повече затруднения и проблеми като Мис Варна. Разбира се завързах много контакти и се запознах с интересни хора.

- Разпознават ли те варненци като Мис Варна?
Не, не ме разпознава никой освен хората, които ме познават. Мога да кажа, че чрез фейсбук повече хора научиха коя съм, но това е нормално, фейсбук е клюкарник .

- Какво според теб трябва да се промени в конкурсите за красота?
Трябва да се изясни, че титлата Мис Варна не се отнася само до визията. Комплексна е -  характер, излъчване, начин на мислене, интелигентност, харизматичност, задължително опит на сцена и пред публика, правилно поведение пред прожекторите и на подиума.

Според мен една истинска мис трябва да има принципи, които да спазва, за да представи достойно титлата.

По този начин се печели доверието на повече момичета, тъй като поради лошата слава на „миските”, много красиви момичета не се престрашават да участват. Трябва и да се спре корупцията

- Какво би посъветвала красивите момичета, които искат да носят тежката корона?
Да имат принципи, да бъдат отговорни и да знаят, че изразът "тежка е царската корона" не е случаен. Тази титла е нож с две остриета, печелиш, но и губиш много приятели.

- Какво още липсва на Варна за да стане перфектният град за живеене и за почивка на туристите?
Много неща й липсват на Варна, за да се доближи до перфектния град. Като за начало - чистотата,  асфалтът по улиците, необходимо е да се инвестира в увеличаване на зелените площи, в места за забавление и развлечение за малки деца и големи. И така нататък..има още много какво да се желае.