Домашното порно на известните

Варна Лайф

19-11-2011, 14:17

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Ексхибиционизъм, отмъщение или жалък опит за привличане на вниманието?

Открай време най-личните филмчета на известните са обект на набези и разпространение в мрежата.

В световен план почти не останаха звезди, които да не са блеснали с креватните си изяви. Парис Хилтън излезе на световната сцена именно с откровеното си видео, Ким Кардашиян я последва. Преди тях обаче беше Памела Андерсън. Тя си има цяла колекция филмчета с няколко от бившите си мъже. Най-обстойно обаче е това с Томи Лий. Тенисистки (Елена Веснина), фигуристки (Тоня Хардинг)и реалити звезди също изгряха в аматьорски порно клипчета.

Разочаровани половинки биват така неблагоразумни да разпространяват интимни клипове с бившите си. Бившият съпруг на Дженифър Лопес, Оджани Ноа спечели съдебното дело за домашно видео, записано по време на медения им месец, за който се твърди, че изобилства от похотливи сцени.

След като съдът отсъди в негова полза, Оджани Ноа получи много предложения от големите порно студии, за да откупят записа.

"Получихме оферта от Pornhub, YouPorn, Pulse Distribution, Red Light District и Кевин Блатс, който издаде порно видеото с Парис Хилтън. Ако ни хареса някоя от офертите, естествено, че ще приемем ", казва Ед Майер, адвокат на бившия съпруг на Дженифър.

И мъжете не остават на заден план: преди 10 години първи лъсна във видео, показващо оргия, Роб Лоу. Рапърите пък с гордост демонстрират сексуалните си подвизи, а Снууп Дог дори продуцира филми за възрастни.

Скандалните кадри не подминаха и холивудския мачо Колин Фарел, чието домашно порно с Мис Плейбой Никол Нарейн показа потентността му наяве.
Самият Силвестър Сталоун дори се е снимал в професионална порно продукция преди да пробие в Холивуд

Хокеисти, футболисти и всякакви спортисти също документират и разпространяват секс геройствата си.

Родните звезди също не бяха подминати от порно скандали. Първа беше манекенката Галя Литова. Все още не е ясно дали бруталните кадри показват именно нея в секс тройка с двама  мъже, но приликата е потресаваща. Галя не извади дивиденти от видеото, напротив даже се покри за дълго.

Друга Галя – Галена, пък отричаше, но се възползва от светкавичната слава на порно видеото си и яхна гребена на вълната. В момента Галена е загърбила унизителните кадри и е една от най-известните чалга певици.

Адреналинката Яна стана жертва на отмъстителния си бивш. Той разпространи скучния им сексуален живот пред целия свят. И като че ли вместо Яна - изложи себе си.

Последната жертва е манекенката Славена Вътова, която продължава да отрича, че именно тя е героинята от видеото, но кой ли може да докаже че няма „сестра”...

В родния политически живот битуват не една и две легенди за хора на високи постове, зависими от бизнесмени, мутри и групировки, притежаващи компрометиращи кадри с тях. Опит да се използва подобен шантаж наблюдавахме и на последните избори, когато два съмнителни като достоверност клипа обиколиха интернет пространството, претендирайки, че главно действащо лице в тях е кандидат за кмет на Варна.

Дали умишлено или неволно, жените (известни или не) стават жертва на посегателство над  най-личните и интимни моменти. Биват доверчиви и после ронят крокодилски сълзи. Най-добре не документирайте личните си моменти, ако не искате някой ден да ги гледа целия свят.