Спартак 1918 фалира?

Спорт

20-11-2011, 10:13

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Живко Великов - Кюфтето е направил луд скандал на футболистите, че изтича вътрешна информация от клуба и дори е обвинил някои от тях, че си пишат с журналисти във Фейсбук

Основният спонсор на Спартак 1918 Инжстрой постепенно спира финансирането на клуба, твърдят запознати.

Това била и основната причина, премиите на футболистите за победата над Ботев и равенството в Любимецц да не бъдат платени. След като в публичното пространство излезе информация, че ръководството не е изплатило обещания финансов стимул, в съблекалнята се е стигнало до меко казано скандална ситуация, научи ВарнаУтре.бг. Новият спортно-технически директор Живко Великов - Кюфтето е направил луд скандал на футболистите, като дори е обвинил някои от тях, че си пишат с журналисти във Фейсбук.

„Виновникът, за да излизат подобни информации в медиите, ни е известен, той ще бъде отстранен от клуба в най-скоро време”, изкрещял Кюфтето.

По непотвърдена информация, основният спонсор на тима от Коритото вече изпитва тежест с финансирането на Спартак 1918, като очакванията са след Нова година, фирмата, занимаваща се с ниско строителство, неофициално да се оттегли от клуба. С издръжката на отбора ще се занимава Живко Великов, както го правеше в последните години във фалиралия ПФК Спартак (Варна).