Димитър Трендафилов: Важни са трите точки

Спорт

20-11-2011, 19:24

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Наставникът добави, че е още рано да се мисли за селекция, но иначе зимата било подходящо време да се вдигне нивото и конкуренцията в отбора

Старши-треньорът по документи в Спартак 1918 Димитър Трендафилов остана доволен от спечелените 3 точки при домакинството на Нефтохимик (1:0), като според него играта на соколите остава на заден план.

„Това е важно сега – това, което имахме като стратегия да спечелим тези два мача, го свършихме. И ако всичко мине както трябва и вземем последния мач в Силистра, който никак няма да е лек, ще имаме време да играем по-добре”, добави той.
Наставникът добави, че е още рано да се мисли за селекция, но иначе зимата било подходящо време да се вдигне нивото и конкуренцията в отбора.
„Искам да направя комплимент на Ангел Стойков. Ние за една година играхме четири или пет пъти срещу Нефтохимик и в момента този мач им е най-добрият. Въпреки че предните пъти ни побеждаваха, днес изиграха най-добрия си мач срещу нас. Това малко или много се дължи на него. В предишните срещи ние нямахме шанс срещу тях. Все малко не ни достигаше. Сега стана обратното”, смята Трендафилов.
„Отборите в групата са много равностойни. Почти след всеки мач се променя стратегията на даден отбор. Сега нашата цел е да прибавим още три точки и спокойно без емоции да седнем, да помислим, да видим. Но на Спартак му отива всеки мач да играе за победа, без значение срещу кой”, завърши Трендафилов.