Феновете искат Георги Илиев в националния

Спорт

21-11-2011, 15:51

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Преди време наставникът на "моряците" Стефан Генов дори си позволи да нападне бившия вече селекционер на националния ни тим Лотар Матеус, като каза, че трябва да имаш кокоша слепота, за да не видиш, че Жоро заслужава да е в А отбора на България.  

Добрата игра на капитана на Черно море Жоро Илиев не остана не забелязана от фенове на „Морето”, които след срещата със Светкавица аплодираха бурно любимия им играч.

Треньорското ръководство в лицето на пловдивския специалист Стефан Генов заяви, че на терена в мача с тима от Търговище е имало само един играч и това е бил капитанът на „моряците”. Безпорен факт е, че Илиев е най-сърцатият футболист на „Тича” и основен коз в тима воден от Стефан Генов.
Припомняме че Генов дори си позволи да нападне бившия вече селекционер на националния ни тим Лотар Матеус, като каза, че трябва да имаш кокоша слепота, за да не видиш, че Жоро заслужава да е в А отбора на България. „Той е най-добрият конструктивен халф в А група”, каза преди време Чечо.
Сега пък феновете на Черно море пожелаха на Любо Пенев да прогледне и да извика в националния тим капитана на „моряците”
Жоро дори попадна в идеалният отбор след 13-ия кръг на родната ни А група. Според един от водещите спортни сайтове голът срещу Светкавица е причина варнецът да е сред 11-те в идеалния тим.