Марая Кери и Ник Кенън споделиха снимки на близнаците

Варна Лайф

21-11-2011, 16:26

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Бебета се родиха през април, преди да роди Марая Кери показа корема си в социалната мрежа

Бебета са толкова сладки, че ще накарат всеки да възкликне от умиление.

На профила си в социалната мрежа Туитър, Ник публикува няколко умилителни снимки.

Ник Кенън е горд баща и за да го докаже, „туитна” снимки на шестмесечните близнаци Морокан и Монро - плод на любовта му с Марая Кери.

Бебета се родиха през април, а преди да роди Марая Кери показа корема си в социалната мрежа.

На една от снимките Морокан се смее, докато на лицето му се плези жабоподобна играчка, сестричката му Монро е облечена в подобна тема, от блузката й се кокори рак.

Тези деца безспорно са очарователни. Ник каза за Hollyscoop: "Дъщеря ми определено е "дива"." На тази снимка, тя е позирала в стил „ДИВА”.

Морокан и Монро имаха звездния си дебют още миналия месец, когато Барбара Уолтърс интервюира родителите им за шоуто 20/20 през октомври.

„Не мисля, че разбрах какво прави с тялото ти бременността”, сподели пред Уолтърс 41-годишната Кери. „Само човек, който го е преживял, може да разбере какво е да носиш две бебета в утробата си, бременността ми беше най-уникалното нещо, което ми се е случвало досега.”

Децата растат щастливо, защото често получават безплатни концерти - все пак за тях се грижи многократно награждаваната Марая Кери.

По време на интервюто поп дивата изпя „Ние принадлежим” заедно с децата си.
За участието си в шоуто тя е настоявала да й осигурят любимата вода “Fiji” и бонбонки M&M, но само червени.

Марая сподели още, че бременността е помогнала и на кариерата й: „Точно сега осъзнавам как износването на децата ми е помогнала вокално. В момента гласът ми е във върхова форма.”

Говорейки за ефекта на раждането върху гласа, как се отрази това на тялото й?!

Марая роди близнаците и съвсем скоро се припичаше на слънце, възвръщайки  старата си форма, макар че е трудно да се справи с теглото, придобито по време на 9-те месеца бременност.

„Не можете да ме накарате да мина пак през това”, казва Марая. „Наясно бях, че ще кача килограми, но си нямах грам представа, колко болка причинява теглото” и добави: „Не бях сигурна, че ще мога да ходя сама след това, докато носех децата, не можех да се вдигна от стола без чужда помощ.”