В Спартак 1918 запушиха устите на футболистите

Спорт

21-11-2011, 17:00

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ръководството на "соколите" ще възобновява пресконференциите преди всеки мач  

Ръководството на Спартак 1918 е забранило на футболистите да говорят пред медиите без разрешението на треньора Румен Димов или техническия ръководител Живко Великов.

Играчите могат да дават интервюта единствено на клубното съоръжение само след позволението на ръководството. Пресаташето на тима Чавдар Карачобанов ще съдейства на медиите при евентуален интерес към мнението на футболист на „соколите”, но това ще става само и единствено на Коритото.
Разбра се още, че ръководителите на спартаковци ще възобновят пресконференциите преди всеки мач. Както вече писахме, на брифинг през април, когато отборът все още се състезаваше във В група, от клуба заявиха, че след влизането при професионалистите преди всеки мач спортно-техническото ръководство ще говори пред медиите, това все пак ще се случи с известно закъснение.
Припомняме, че решението за провеждането на пресконференции преди мач беше на бившия технически директор Живко Господинов, който даваше и отчети след всеки месец за свършената работа в клуба. По този начин Жиката искаше да въведе европейски модел на работа с медиите. След като той напусна, шефовете явно дадоха на задна и предпочетоха да не се шуми много около клуба. Сега обаче „Спартак 1918” отново ще е отворен за медиите.