Баскетболна еуфория тресе Варна

Спорт

21-11-2011, 22:00

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Публиката на Черно море мечтае за финал

Феновете на баскетболния Черно море вече мечтаят за бронзовите медали в тазгодишното издание на Националната баскетболна лига, след като любимият им тим постигна 4 победи в шампионата.

В момента „моряците” са на третото място в класирането, а привържениците на баскетбола в морската столица се надяват, че след двубоят с Левски любимият им тим ще се изкачи на втора позиция в първенството. В страхотна форма се намират Сашко Янев и Тихомир Желев, който вкара 7 тройки при успеха в Плевен преди три дни.

Домакините са пределно мотивирани да бият Левски за да зарадват новият си спонсор. Както е известно от ръководството за сега не афишират името на фирмата, която през последните три месеца издържа клуба.

Последните успешни изяви на подмладения варненски тим, чийто състав е изграден 95% от юноши на клуба, докараха до еуфория техните фенове. Привържениците са убедени, че не само могат да тръшнат Левски, но и да се преборят с него за място във финалният плейоф срещу ЛУКойл Академик.

Въпреки, че до тогава има повече от 6 месеца, запалянковците са убедени, че под ръководството на Любо Минчев отборът се развива в правилната посока. За това ще му окажат мощна подкрепа в съботния мач. Очакванията са зала Конгресна в ДКС да се напълни с фенове на двата отбора, като срещата е с начален час 17,30 ч.