Стефан Генов: Паломино ще разкрие потенциала си на пролет

Спорт

22-11-2011, 11:13

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пловдивският специалист си обяснява дупката в която е попаднал Пантерата с поредицата от контузии, които извадиха венецуелецът от терена

Треньорът на Черно море е категоричен че основният нападател на „моряците” Ермес Паломино ще разкрие своя потенциал през пролетния дял на шампионата в А група.

Пловдивският специалист си обяснява дупката в която е попаднал Пантерата с поредицата от контузии, които извадиха венецуелецът от терена. Както е известно таранът се контузи в срещата за първенство срещу Миньор, след което бе извън терена за около месец. Втората контузия на основната фигура в нападението на „Морето” бе в следствие на тежкия терен в Каварна и усложняването и три дни по-късно срещу ЦСКА. По тази начини черната перла в състава на „моряците” загуби игрови ритъм и не успя да разгърне своя потенциал. „За мен слабата форма на Паломино е обяснима. Предвид факта, че пропусна доста от мачовете за първенство заради травми, няма как да се намира във върхова форма. Но със сигурност, след като проведе една добра зимна подготовка той ще покаже своето истинско лице в мачовете през пролетта”, категоричен бе наставникът на Черно море Стефан Генов.