Футболни фенове ще подкрепят хандбалния Спартак Варна

Спорт

23-11-2011, 16:28

Снимка:

www.hcspartak.com

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Спартак ще бъде подкрепен и от феновете на футболния "Спартак"

На 26 ноември лидерът в българското хандбално първенство, Спартак (Варна) ще гостува на румънския Караш-Северин.

Мачът е първа среща от 3-тия кръг (1/16-финали) на "Чалъндж Къп" и ще се играе в Решица от 12 ч. Росен Добрев, вицепрезидентът на Спартак заяви, че дори само една победа от двете срещи между българския и румънския отбор, ще е истински успех.

Според Добрев отборът ще търси добър резултат на румънска земя, а във Варна хандбалният Спартак ще бъде подкрепен и от феновете на футболния "Спартак". Той призова за подкрепа от страна на всички любители на спорта в мача реванш в зала „Конгресна” в Двореца на културата и спорта.

Той допълни още, че не са имали късмет при жребия, тъй като при повече шанс е можело да са падне по-лесен съперник. „Жребият не беше благоприятен за нас. Както и миналата година, сега също се паднахме със силен съперник, но това има и положителни страни. Срещу силни съперници ще натрупаме опит. Целта ни е да обиграем тим, който занапред ще ни трябва в тези турнири”.

Росен Добрев, който изпълнява ролята на играещ вицепрезидент, загатна и за томбола с много атрактивни награди, в която може да се включи всеки, закупил билет за мача (с цена 3 лева).