Стефан Генов: Нямахме късмет при дузпите

Спорт

23-11-2011, 17:38

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

  Няма го Миро Манолов, няма го Дончо Атанасов. Симеон Симеонов е типичен халф и игра на непривичен пост. Това се отразява, нямаше я остротата в атаката, каза още пловдивският специалист  

Наставникът на Черно море Стефан Генов похвали футболистите си въпреки загубата от Миньор (Перник) и отпадането от турнира за Купата на България.

"Мисля, че се получи един добър равностоен мач. И двата отбора искаха да спечелят, но залагахме повече на сигурността. Поведохме в резултата с известна доза късмет, но заслужено. Мисля, че до 65-ата минута контролирахме мача. Оттам нататък леко отпаднахме. След смяната с Миньор Перник нещата се промениха. Милен Василев отбеляза много хубав гол. Дузпите са рулетка, така че не мога да се сърдя на никого. Благодаря на момчетата, които положиха много труд и усилия.", сподели Генов след срещата.
"Не ми хареса, че създаваме ситуации, а не ги използваме. През първото полувреме имахме много шансове, а това е във всеки мач. Това са ни възможностите в момента. При дузпите е така, който е късметлия, той печели.", добави той.
"Няма го Миро Манолов, няма го Дончо Атанасов. Симеон Симеонов е типичен халф и игра на непривичен пост. Това се отразява, нямаше я остротата в атаката. С тези футболисти така си организирахме тактическия план, за да се противопоставим успешно на Миньор.", завърши наставникът на "моряците", пред novsport.