Бритни се стяга за зимен годеж

Варна Лайф

25-11-2011, 17:09

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

За трети път, не е ли очарователно.

Според RadarOnline.com, Спиърс и нейният дългогодишен приятел Джейсън Трауйк, са забелязани да пазаруват скъп годежен пръстен.

Да се надяваме, че този годеж няма да трае 55 часа (както първата й сватба) и не включва Кевин Федърлайн под никаква форма (както втората).

Източник, близък на двойката, разказва, че Джейсън обикалял неуморно бижутерските магазини в готовност да изсипе тлъста сума за годежен пръстен на Бритни.

„Той мина навсякъде, от Тифани до Хари Уйнстън, в търсене на точното бижу, което да наниже на пръстчето на Бритни. И смятам, че скоро ще направи своя избор за годежен пръстен”, казва източникът на RadarOnline.com.

Бритни може и да е една от най-големите звезди на планетата, но не би носила „ледник” на ръката си: „Не очаквам нищо голямо и дразнещо, пръстенът трябва да е нежен и изискан, под 4 карата”, скромничи тя.

Друг източник потвърждава, че двамата планират годеж.

"Бритни и Джейсън обсъждат брак през цялото време", друг близък до семейството казва. "Бритни наистина е влюбена в Джейсън, а любовта на Джейсън към нея продължава дълго време.”

Трауйк и Спиърс са неразделни от 2009 г.

Преди това тя се омъжи за приятеля си от детството Джейсън Александър. Двамата се „бракуваха” в Лас Вегас през 2004 г. след пиянски запой. Бракът им продължи само 55 часа.

Нейният втори брак с танцьора Кевин Федърлайн приключи през 2007 г. след три години.

Спиърс  работи нон-стоп по новото си Femme Fatale турне.
 
"Опитвам се да ставам рано и да работя сутрин, трудно е. Не съм работила по турнето от две седмици", каза Бритни Спиърс за британският UK Stylist.

„Понякога е трудно да се мотивирам, но поставя ли си цел и когато я постигна, се чувствам така сякаш съм завладяла света”.

Когато говорим за слабостите на Бритни, всъщност става въпрос за храна.

"Шоколад, определено шоколад", казва тя. "Обичам Scores с карамел по средата, и от време на време, ако наистина съм гладна, Snickers ми идва добре. Бонбонките  M&M’s са страхотни, Whoppers Hershey също, Raisinettes ... в състояние съм да ям сладости нон стоп."

Но Бритни има нужда от захар, защото изразходва много енергия по време на своите изпълнения.

"Обикновено слушам много хип-хоп в гримьорната си, докато се подготвям да изляза на сцената. Понякога  рок парчета на Aerosmith. Те наистина ме надъхват да изляза на сцената и да се разбия от танци."