Стефан Генов разучил Славия от човек в ЦСКА

Спорт

27-11-2011, 10:30

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Станислав Стоянов остава във Варна, където утре ще изнесе открит урок пред изпитващ от НСА, който е част от курса му за треньорски лиценз Б.  

Наставникът на Черно море Стефан Генов е наясно с възможностите на предстоящия съперник на „моряците” от последния кръг от есенния полусезон в родната ни А група тим на Славия.

Варненци гостуват в столицата на „белите” в понеделник, като срещата е с начален час 14,30. Пловдивският специалист е получил информация за съперника от негов човек в ЦСКА, научи ВарнаУтре.бг. Както е известно армейците отстраниха Славия в турнира за Купата на България преди няколко дни с минималното 1:0. „Наясно съм с качествата на съперника. Разучили сме добре софианци и мисля, че няма с какво да ни изненадат, въпреки че са в подем. Постигнаха две победи в последните си два мача от шампионата и ще се хвърлят за трета срещу нас", смята Генов. 
Стана ясно още, че има голяма вероятност Дончо Атанасов ще беде включен в групата за мача със Славия. Вчера лявото крило на „моряците” премина успешен тест с топка и се очаква да се качи в клубния автобус за София. Опитният Станислав Стоянов няма да пътува с отбора, тъй като утре ще изнесе открит урок във Варна пред изпитващ от НСА, който е част от курса му за треньорски лиценз Б.