Какво правиха световните шоу величия в деня на благодарността

Варна Лайф

27-11-2011, 19:10

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Какво хапнаха любимите ни звезди, бяха ли заедно със семействата си, кой извади мъдрец, кой изгори пуйката или пък студиото ?!

Денят на благодарността е време за семейството, вкусна храна и добри думи,

а защо не и дела.
Докато Ким Кардашиан и Линдзи Лоън хранеха бездомните, други любими знаменитости като Джесика Алба, Майли Сайръс, Никол Ричи, Джесика Симпсън, Аштън Къчър, Нина Добрев и други писаха в Twitter,  за да изразят своите благодарности, поуки, триумфи и изпитания.

Моделът Криси Тейгън, гадже на Джон Леджент, не е имала късмет с готвенето. Тя сподели снимка, на която с Джон показват напълно изгорялата си пуйка и туитват:. "Спешен зов за шунка и солети, КРИСИ OMG". Явно Джон и Криси са се подготвили с резервен план.

Нина Добрев пропусна храната на благодарността напълно. Звездата от „Дневниците на вампира” туитна: "Няма пуйка  за мен тази вечер, най-лошата или най-добрата идея - да си с изваден мъдрец в  Деня на благодарността".

Докато Никол Ричи сподели просто: „Хванах баба ми да копае за злато. Честит Ден на благодарността!", нейният съпруг Джоел Мадън имаше сериозни проблеми, засилвайки се към печката. Рокерът сподели: "Вземам пуйката, плънка, компютъра, сирене, сладкиши и усещам, че става лошо, макар на вас да ви звучи забавно в момента..."

Джесика Симпсън е решила да сготви за приятел  на семейството Ерик Джонсън и туитва: "Честит Ден на благодарността  на всички, направихме няколко касероли за семейството в Бостън. С Ерик толкова много сме благодарни за ...! Бог е добър!"

Вярна на екранния си образ отчаяната съпруга Ева Лонгория реши да не готви тази година и сподели със снимка: "Имах най-удивителната вечеря в Sage на Aria в Лас Вегас със семейството си. За първа година не готвя, да! Уау, това ястие си струваше! Моят десерт! "

Докато Ева пирувала в Лас Вегас, Кели Озбърн и майка й Шарън Озбърн празнуваха  в звукозаписното студио като истински рок звезди.
Ко водещата на предаването Модна полиция Кели написа: "Тъй като с мама сме сами в  града изглежда ще прекараме деня на благодарността в студиото с @ OfficialSabbath (Black Sabbath) можеше и да е по-лошо:)"
Блондинката възкликна по-късно, че нейният баща известният Ози Озбърн се извинил по рокерски за отсъствието и сподели: "За да компенсира това, че  беше на записи, татко ми направи най-добрия лепкав пудинг с карамел за вечерята за Деня на благодарността“.

Джесика Алба описа храната на празника уместно: "Преяждане... В това е най-добра." Като има предвид новото момиче звезда Зоуи Дешанел, която благодари на боговете на машините и туитва: "Благодарна съм, че имам миялна машина: Значи много ястия, толкова много ястия...."

В истински комедиен формат Сара Силвърман пожела на туитър последователите си: „Честит холокост в деня на родните американци!"

Оливия Уайлд разкри, че има шантаво семейство, с  предупреждението:
"О, Боже, Семейната игра на асоциации започва. Това е. Когато тя стане грозна, мога да взема подкуп, за да отпадна, тези хора са лепкави...." (И по-късно уточни  " Опа. ... и също порочни")

По-сантиментален и отскоро разделен Аштън Къчър каза на почти 9-те милиона свои последователи в Туитър: "Благодарен съм за семейството, приятелите, за вас, както и за времето за достигане на моя потенциал. За какво сте благодарни.?"

Всъщност тъй като в английския език понякога не е ясно дали се говори лично към един човек или към всички, както е в случая, не знаем дали Аштън е изпратил послание към Деми или към всички свои приятели.

Истината е една: жълтата преса и папараците в щатите са благодарни на звездите, че ги има, та нали на техен гръб правят тиражите си.