Мениджъри от Турция и Украйна наблюдават Паломино срещу Славия

Спорт

28-11-2011, 10:00

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

При добра оферта венецуелецът може да напусне "моряците" след Нова година.

Наставникът на Черно море Стефан Генов разкри на пресконференция днес в столицата, че към венецуелския нападател Ермес Паломино има интерес от чуждестранни отбори.

Това са елитни тимове в Турция и Украйна. Техни представители ще наблюдават изявите на Пантерата в днешната последна среща от родната ни А група срещу тима на Славия в София.

„Разбира се, че има интерес към Паломино. Мениджъри от Турция и Украйна ще са днес по трибуните, за да наблюдават нападателя”, каза Генов.

Той сподели още, че не иска да се разделя с нападателя, но при евентуална оферта това може да се случи веднага след Нова година.

„За Паломино всичко е въпрос на преговори. Няма треньор, който да иска да се раздели с най-добрия си футболист. Никога няма да спрем футболист да се развива при добра оферта”, каза още пловдивският специалист.

Самият Паломино пък заяви: „Много ми харесва България, Варна и моят отбор Черно море. Имам договор с моряците за две години.”

Паломино си получи наградата за най-добър футболист у нас през месец август. Той е спечелил доверието на 14 спортни редакции, като зад него остават асовете на ЦСКА – Спас Делев и Янис Зику с по 6 гласа.

В надпреварата за играч на 2-и кръг на А група венецуелецът пак бие убедително останалите футболисти. Той има 12 гласа за страхотната си игра срещу Левски при победата с 3:1, втори е Сержиньо от Локо Пловидв с 6 за двата си гола срещу софийското Локо, а трети остава Янис Зику с два гласа за победния си гол срещу Черноморец.

С широка усмивка на развален български Ермес Паломино обясни: „Извинявам се, че ми е лош българският. Искам да благодаря на всички мои съотборници. Много трудно на български.”