Стефан Генов: Гоним рекорд в последния кръг

Спорт

28-11-2011, 10:11

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пловдивският специалист сподели още, че най-радостните моменти за него, откакто е начело на Черно море, са победата над Левски и равенството с ЦСКА  

Наставникът на Черно море Стефан Генов сподели, че евентуална победа днес срещу Славия ще е рекордна за „моряците”.

„Ако днес победим Славия, ще завършим сезона с 27 т., което ще е рекорд за нашия тим. Ако загубим обаче, ще останем с 24 т., което също е добре с оглед на това, че в последните години завършваме есенния полусезон с 20-22 точки,” каза Генов.

Пловдивският специалист сподели още, че не е доволен от 8-ото място в класирането.

„Имаме цели като всеки един отбор. Гоним шестицата и не бива да отстъпваме от тази позиция. Искаме да се класираме колкото се може по-напред и ако имаме шанс, ще го направим. С отбори като Черноморец и Лудогорец ще е много трудно. Те направиха много силни селекции и мисля, че ще е много трудно през втория полусезон”, смята наставникът.

Генов сподели още, че най-радостните моменти за него, откакто е начело на Черно море, са победата над Левски и равенството с ЦСКА.

„Имаше и разочарования, едното е равенството с Локо (София), както и хиксът в Севлиево, където пропуснахме много положения. Разбира се и загубата на Тича от Черноморец, която бе напълно заслужена”, завърши наставникът на Черно море Стефан Генов.