На Тича гледат в Локо (София) за нови попълнения

Спорт

29-11-2011, 08:36

Снимка:

winner.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Танко Дяков отново в Черно море?

Треньоеското ръководството на Черно море вече приготвя списък с футболисти, които евентуално да бъдат привлечени на Тича през зимния трансферен прозорец.

Шефовете на „моряците" няма да изневерят на клубната си политика и ще продължи да търси играчи, които не са обвързани с договори към други отбори, за да се избегне плащането на трансферна сума. Такива състезатели се очаква да има в излишък в софийския Локомотив. В паузата между двата шампионата голяма част от опитните футболисти на „железничарите" ще разтрогнат своите договори с клуба, като причината ще е не плащането на трудовите задължения. 
На „Тича" вече коментират имената на някои футболисти на Локо (София), които на този етап се пазят в тайна. Бившият „моряк" Танко Дяков може да се завърне при в редиците на Черно море. Преди време обаче наставникът Стефан Генов отхвърли този вариант.
Един от водещите спортни сайтове обаче твърди, че Танка вече се е свързал с бившите си началници във Варна и им е заявил, че би облякъл отново „зелено-бялата” фланелка, тъй като е недоволен от статута си на резерва в „Локомотив”, както и от неуредиците в тима.
Дали Дяков ще се присъедини от зимата отново към Черно море зависи главно от Стефан Генов. Не е тайна, че наставникът на варненци желае да подсили отбора си през зимната пауза, въпросът обаче е дали Танко Дяков е сред желаните от Генов футболисти.