Бяла загуби в Русе с намален състав

Спорт

29-11-2011, 13:41

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Черноморец (Бяла) записа тежка загуба с 1:4 от Дунав в последния есенен кръг на Североизточна В група и остана на 13-о място

Черноморец (Бяла) замина за срещата с Дунав (Русе) в състав само от 11 души.

Причината е, че някои от футболистите на Бяла са били болни, а други са заминали да работят по зимните курорти в страната. Така тимът на Краси Зафиров съвсем логично записа тежка загуба с 1:4 от Дунав в последния есенен кръг на Североизточна В група и се намира на 13-о място със скромния актив от 10 т.

„През първото полувреме се държахме, но след почивката отпаднахме физически. Всички голове на русенци за плод на груби индивидуални грешки в нашата защита", каза след мача треньорът на Бяла Краси Зафиров. Последното предизвикателство пред футболистите на „Черноморец" за 2011-а е банкетът в края на сезона. Следващата тренировка ще е чак догодина, в края на януари.

„Нуждаем се от 5-6 нови попълнения, които да вдигнат класата на отбора. Ще започнем подготовка месец преди началото на пролетния полусезон. След Нова година ще търся и съперници за контролните срещи", завърши Зафето.