Стефан Генов доволен от точковия актив

Спорт

30-11-2011, 09:01

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пловдивският специалист още веднъж изрази разочарованието си от съдийските отсъждания, като прогнозира, че през пролетта ще става още по-страшно

Наставникът на Черно море Стефан Генов сподели, че е очаквал тимът да завърши на по-предни позиции в класирането през есенния полусезон в родната ни А група, като сподели, че е доволен от точковия актив предвид проблемите в атаката на моряците.

„Мога да кажа, че съм и доволен, и не съвсем. Завършваме с 25 т., а можеха да са 28-29. Проблемът при нас беше и си остана отбелязването на голове. Мислехме, че сме го решили с привличането на Ермес Паломино, но след контузията той излезе от игрови ритъм и отборът отново остана ялов в нападение", обясни наставникът на „моряците".
Запитан дали ако бъдат привлечени желаните от него футболисти през зимната пауза Черно море има сили да се бори за евротурнирите, опитният специалист отвърна: Смятам, че можем да борим, но както стана ясно през първия полусезон това ще зависи до голяма степен и от фактора съдийство. Пловдивският специалист още веднъж изрази разочарованието си от съдийските отсъждания, като прогнозира, че през пролетта ще става още по-страшно.