Черно море иска един милион лева от Левски за Паломино

Спорт

30-11-2011, 09:21

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Футболистът на варненци е на първо място в списъка за зимна селекция на "сините", като мениджърът Георги Иванов и треньорът Николай Костов наблюдаваха изявите на венецуелеца срещу Славия

Ръководството на Левски ще трябва да приготви 500 хиляди евро, ако иска да си осигури услугите на нападателя на Черно море Ермес Паломино.

Футболистът на варненци е на първо място в списъка за зимна селекция на "сините", като мениджърът Георги Иванов и треньорът Николай Костов наблюдаваха изявите на венецуелеца срещу Славия, и именно той отбеляза гола за своя тим.
Левски обаче ще срещне сериозна конкуренция за подписа на този играч, който привлече интерес зад граница и от него се интересуват няколко отбора от Русия, както и турския Самсунспор, които са готови да извадят исканата от Черно море сума.
В Левски виждат в Паломино новия Гара Дембеле. Той е бърз, силен и техничен, за разлика от Шюрд Арш, който не оправдава очакванията до момента. Все още обаче не е ясно дали от "Герена" са склонни да извадят подобна сума за услугите на този играч.

"7 дни спорт"