Димитър Петков: Генов пуска само своите любимци

Спорт

30-11-2011, 14:38

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Имахме пререкания с Генов, тъй като според мен, критерият за подбор на футболисти, които ще играят в дадена среща, е лични симпатии.

Един от освободените футболисти от варненския Черно море Димитър Петков – Макето за пореден път демонстрира, че е истински „мъжкар”.

След като стана ясно, че ще разтрогне договора си с тима на „моряците”, Петков си позволи да каже неща, които доста от играчите на Тича коментират помежду си, но не смеят да кажат официално.

Димитър, който вкара третия гол във вратата на Левски при историческата победа над сините с 3:1, направи сензационни разкрития за това как наставникът Стефан Генов пуска в игра само футболисти, които са му любимци. Но докато беше в Черно море, нямаше смелостта да даде гласност на проблемите си.

„Имахме пререкания с Генов, тъй като според мен, критерият за подбор на футболисти, които ще играят в дадена среща, е лични симпатии. Аз мисля, че показвах добра форма в мачовете, в които бях на терена и трябваше да играя повече. Но по обясними за мен причини пловдивчанинът не беше на това мнение. Генов пускаше като титуляри само любимците си. Аз поисках да напусна, защото искам да играя редовно и да се развивам. Мисля, че съм показал, че не съм от така наречените заплатаджии", сподели Димитър Петков.