Иван Михайлов: По всяка вероятност Тошко Колев ще подсили Светкавица

Спорт

01-12-2011, 08:48

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В клуба има футболисти, които повече заслужават да бъдат освободени, каза още шефът на фенклуба на Черно море

Шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов коментира освобождаването на четиримата футболисти на „моряците", които разтрогнаха договорите си с клуба по взаимно съгласие. 

Както вече стана ясно, лагера на „моряците" напуснаха Веселин Марчев, Тодор Колев, Димитър Петков - Макето и естонецът Даниил Ратников. „Мисля, че в клуба има футболисти, които повече заслужават да бъдат освободени. Вярно е, че Марчев не се адаптира към обстановката в тима. Това се виждаше от действията му на терена. Ратников също не показа класа, необходима да играе в тима на „моряците". Не ми е ясно само едно - защо изтърваме футболисти като Макето и Тошко? Те са в правото си да искат да играят редовно, което е нормално. Имат качества и със сигурност ще бъдат оценени в други клубове”, каза за ВарнаУтре Михайлов.
Той допълни още, че по всяка вероятност Тошко Колев ще продължи кариерата си в Светкавица, тъй като по негова информация още преди 2 г. е бил желан от инж. Петко Матеев. „Димитър Петков ще си намери лесно отбор. Той е футболист, който играе със сърце и определено има качества за нашата А група", категоричен Иван Михайлов.