Мартин Христов иска на Тича

Спорт

02-12-2011, 16:38

Снимка:

google.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Юношата на Черно море разтрогна договора си с тима на Светкавица по взаимно съгласие.

Юношата на Черно море Мартин Христов напусна тима на Светкавица. Офанзивният футболист разтрогна договора си с тима от Търговище по взаимно съгласие днес и вече е отворен към различни оферти.

Както е известно, Христов има изиграни над 40 мача с фланелката на „моряците”. По време на престоя си на „Тича” футболистът остави трайни следи у всички фенове на „моряците”. За много кратко време стана и един от най-обичаните от привържениците на Морето предвид сърцатата си игра. По време на лятната подготовка лявото крило изкара двудневни проби с тима на „зелено-белите”, но така и не успя да покаже своите възможности пред Стефан Генов, предвид малкото време, в което тренира с „моряците”. След като бе освободен, Мартин премина в лагера на дебютиралия в А група тим от Търговище. 
Предвид слабата форма, демонстрирана в последните няколко мача в първенството от лявото крило на „моряците" Дончо Атанасов, която се дължи на натрупаната умора, феновете на „Морето" отново си припомниха за офанзивния футболист Мартин Христов. Някои от привържениците дори коментират, че Марто може да внесе нужната конкуренция по лявото крило. Той дори бе посрещнат от ултрасите на „Черно море” с овации по време на мача със Светкавица, като на няколко пъти се чуваха скандирания с името на юношата на „Морето”.