Спартак 1918 взема футболист от Доростол

Спорт

02-12-2011, 17:23

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

  Централният защитник Мирослав Начев е 21 г. и през този сезон е твърд титуляр в състава на силистренци, като е играл в 12 мача и има 2 попадения и по всяка вероятност на пролет ще играе на Коритото

Треньорското ръководство на Спартак 1918 проявява сериозен интерес към централния защитник на Доростол Мирослав Начев.


По всяка вероятност талантливият бранител ще е първото ново попълнние през зимната пауза, което на пролет ще подсили тима на „соколите”. 
Ръководството на Спартак 1918 в лицето на Живко Великов вече е разговаряло в Начев, като до преминаване на Коритото ще се стигне, след като футболистът разтрогне договора си с тима от Силистра. Голяма е вероятността тимът на Доростол да остане без голяма част от своите футболисти, след арбитража, тъй като е известно, че Доростол в момента е финансов колапс. Не е изключена и вероятността, тимът да не започне втория полусезон.
Начев е 21 г. и през този сезон е твърд титуляр в състава на силистренци, като е играл в 12 мача и има 2 попадения. Той може да пасне отлично в сърцето на отбраната на спартаклии, където на няколко пъти се наложи да играе полузащитникът Боян Илиев заради кадровите проблеми във варненския лагер.