Иван Найденов благодари на шефовете на Спартак 1918

Спорт

03-12-2011, 11:32

Снимка:

gol.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Преди време Найденов бе технически директор в тима на фенския Спартак, който бе алтернатива на отбора воден от Живко Великов

Новият помощник-треньор на Спартак 1918 Иван Найденов изрази задоволство, че се е завърнал в клуба, и смята, че ще има радостни мигове с него за в бъдеще.

Интересното е, че преди време Найденов бе технически директор в отбора на феновете, който се подвизаваше с името Тополи в Североизточната В група. Малко преди да се разтури фенският Спартак Иван се оттегли и премина в Силистра. Сега обаче преобразеният Найденов благодари на шефовете на този отбор, че ще е част от него, срещу които точно преди година протестираше. „Благодаря на ръководството за гласуваното доверие и ще се стремя да го оправдая. Спартак 1918 е възможно най-доброто място за мен в момента и ще ми помогне да се развивам“, каза Найденов.
 Той е наясно с възможностите на тимовете в Източна „Б“ група, тъй като работи една година като технически директор в Силистра. По тази причина се е изненадал, че „соколите” ще зимуват на осмо място. „Като знам какво могат другите отбори и отчитайки потенциала на Спартак 1918, смятам, че класирането му е странно и неадекватно. Варненският тим разполага с футболисти и отбор за елита и вярвам, че напролет ще го покаже”, смята Иван Найденов.