Женски футбол: Варна разгромиха Андроид

Спорт

05-12-2011, 09:49

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

  Полина Аврамова реализира две попадения за изразителния успех с 6:0, а по един път точни бяха играещата треньорка Елена Пеева, Женя Стрезова, Надежда Белчева и Силвия Ангелова  

Женският футболен тим на Варна постигна разгромна победа с 6:0 при домакинството си на Андроид. Срещата се игра на стадиона в Аксаково.

Полина Аврамова реализира две попадения за изразителния успех, а по един път точни бяха играещата треньорка Елена Пеева, Женя Стрезова, Надежда Белчева и Силвия Ангелова. Лошата новина за варненки е, че централната нападателка и авторката на двата гола Аврамова се контузи.
„Въпреки отсъствието на Нина Христова се справихме добре. През този сезон смятам, че се представяме по-добре от миналия. Хубаво е, че имаме място, на което тренираме постоянно. Това е на изкуственото игрище на СК Локомотив. Момичетата играят с голямо желание. Ако намерим и спонсор, след 1 - 2 години можем да се борим и за титлата", убедена е треньорката Елена Пеева.
В сряда отборът на Варна приема в отложена среща втория във временното класиране Спортика" в 12 ч. на стадиона в Аксаково. „Те са един от водещите отбори в групата. Очаква ни много тежък мач", добави Пеева.
В последните два кръга от първенството варненки удариха Вихрен с 2:1 след попадения на Полина Аврамова и Женя Стрезова и загубиха с 0:3 от водача НСА.