Черно море чака бразилец

Спорт

07-12-2011, 08:16

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

21-годишният футболист се очаква да пристигне на Тича на 10 януари, когато моряците се събират за първа тренировка след Нова година.

Черно море е уговорил вече първото си попълнение за предстоящия пролетен сезон. Това е бразилски футболист, който играе еднакво добре и по двете крила на атаката.

На Тича все още крият името на играча, тъй като за момента се разчита на думата, която е дал той пред наставника Стефан Генов, че ще се включи в първото занимание на Черно море след Нова година. Очаква се кариоката да пристигне във Варна на 10 януари, когато се събират и „моряците” за първа тренировка през новата година.
Според предварителната информация, става въпрос за млад футболист, който е на 21 години. Ръководството на „моряците" е осъществило контакт с офанзивния играч през лятото, но той имал действащ договор с клуб от родината си и това е била основната пречка той да дойде в България още през юли. Сега във Варна разчитат на обещанието на кариоката, да пристигне на Тича след края на есенния полусезон, когато ще изтече контрактът му с настоящия клуб и той ще стане свободен агент.