Румънеца и Енчев шокирани от напориста варненка

Варна Лайф

07-12-2011, 18:31

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Планет клуб празнува Никулден с Румънеца и Енчев, в петък идва Иван Лечев с Дърти Пърчис, след това - Deep Zone Project

От скоро нощното заведение Планет клуб приютява българските поп и рап звезди в петъчните вечери с новата си концепция Planet LIVE.

За празника на рибарите, моряците и банкерите на гости във Варна бяха рапърите Румънеца и Енчев. Звездното дуо бе поканено от Планет клуб и събра елита на нощна Варна. Красиви жени, спретнати мъже, хубава музика и секси танцьорки.

Какво можем да искаме повече от нощно заведение, в което не се слуша чалга.
Всъщност Никулден съвпадна с традиционното черно парти на клуба.

Рап веселяците отново останаха верни на стила си и разсмиваха публиката със смешки и закачки. Певците, които се изявяват и като тв водещи, представиха и новата си продукция.

Енчев обаче претърпя сценичен „инцидент”, след като напориста варненка скочи на сцената и започна да се отърква около любимеца си. Тя отправи недвусмислени сексуални намеци, които накараха да се изчерви иначе похотливият добричлия.

От своя страна Румънеца изревнува и сподели, че двамата са неделима част и ще не ще девойката трябва да ги употреби и двамата.

Така в игри и закачки премина веселото парти.

Прекрасната нова идея на заведението да кани звездите на родната музика на варненска сцена продължава.

До края на годината гостите на култовото заведение ще имат уникалната възможност да чуят и невероятните Дийп Зоун Проджект, Дърти Пърчис с Иван Лечев и Амалия.

Основната идея за клубния живот след полунощ в Планет е създаването на нова музикална среда във Варна.

Финалистите от X-factor, Мария Илиева, Графа, Белослава, Любо от група Те, ДесиСлава са само част от проекта Planet LIVE.

И не само това, от клуба предлагат алтернатива за клиентите, които харесват качествената музика, сами да изберат коя група или изпълнител искат
да видят и чуят на живо, като така да участват пряко в организирането на музикалния календар.

Този петък в купона се включват Дърти Пърчис - Иван Лечев, а на 23 декември -(петък) след полунощ - Deep Zone Project