Днес нали ще ходим на баскетбол?

Спорт

09-12-2011, 10:08

Снимка:

АРХИВ © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Не започне ли ръководството на Черно море да общува нормално с феновете, няма да стигне далеч. Всъщност няма да стигне до никъде, защото спортът е преди всичко за публиката. А отношението на ръководството към феновете става все по-високомерно - обратно- пропорционално на резултатите.

Седмица след катастрофата срещу Рилски спортист от баскетболния Черно море не е излязла и дума.

Един ред за причините да загубим спечелен мач. Няколко грама анализ на ситуацията и какви мерки са взети. Нищо! Дори не намериха за нужно да се оправдаят с младостта на състезателите, решенията на съдиите или липсата на пари. Тотално безхаберие. Излезе само едно мижаво уточнение, че мачът срещу Черноморец в събота ще се играе от 17 часа в зала "Христо Борисов". И няколко думи от Пламен Алексиев.

След всичко това на какво отгоре управляващите клуба се надяват да привлекат публиката в събота? Кой ще е този спонсор, който да даде пари на подобна организация? Не започнат ли да общуват нормално с феновете, няма да стигнат далеч. Всъщност няма да стигнат до никъде, защото спортът е преди всичко за публиката. А отношението на ръководството към феновете става все по-високомерно - обратнопропорционално на резултатите.

Ние ще сме пак в залата, защото обичаме баскетбола и Черно море. Но много хора с право ще запълнят съботния си следобед с нещо друго. И причина за това няма да е пропиляната преднина от 22 точки срещу Рилски спортист, а неадекватното отношение към хората, които цяла седмица се чудят какво става с отбора.