Наско Сираков: Бездарниците вън от „Левски”

Спорт

14-12-2011, 08:05

Снимка:

livesport.bg

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Рано или късно легендата ще се завърне на „Герена”

Легендата на Левски Наско Сираков даде най-откровеното си блиц-интервю в живота. Любимецът на милиони левскари отговаряше на въпроси на фенове чрез профила на съпругата си Илиана Раева в една от социалните мрежи, информира Livesport.bg.
Голмайсторът за всички времена на Левски демонстрира открито несъгласието си с политиката на отбора при Тодор Батков и откровено го нападна за управлението му. Както него, така и спортния директор и бивша деветка на "сините" Георги Иванов - Гонзо. Наско даде да се разбере, че рано или късно ще се върне в клуба на сърцето си. 
"Изходът не е във форума, а на стадиона - там да се изразява мнението за състоянието на отбора! Не да ходят 1000 фена на стадиона. Проблемът е,че левскарският дух изчезна и тези си правят каквото си искат!!!! Всички на стадиона, това е моят призив, това е истината", заяви Сираков. 

На въпрос от фен "Искам да попитам нещо, защо отбор като Левски толкова години няма маркетингов отдел който да става за нещо. Толкова ли е трудно, толкова отбори малки и големи си намериха стабилни спонсори и рекламодатели, а една от иконите на България всяка година изнервя верните си фенове с ненормална трансферна политика с цел да оцелява" - Сираков отговори с култовото "Това е въпрос към "Ей Богуу", визирайки Тодор Батков. 

"Това за новия Левски през пролета и есента го слушам всяка зима и всяко лято!! Затова им казах, че са бездарници и трябва да си ходят! На мен ми омръзна да ме лъжат! Аз при всички положения ще се върна в Левски.. Рано или късно! В Левски винаги бих се върнал само ако хората, които са собственици, ме убедят, че имат правилна дългосрочна политика за развитието на клуба!! Ако от мен зависи управлението на Левски, ще направя най-доброто, което е нужно!!
Сираков не пропусна да коментира и новият наставник на тима Николай Костов, след като му бе зададен въпрос дали го смята за правилния човек за поста. "Във футбола е като в политиката - не можеш да съдиш един човек без да си видял плода от работата му. Мисля, че с това ръководство всеки един треньор е обречен!