Стефан Генов: С вързани ръце съм

Спорт

16-12-2011, 09:21

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

При евентуален трансфер на Паломино или Божилов, Черно море взема 7 нови полеви футболисти

Старши треньорът на Черно море Стефан Генов разкри, че ако до Коледа тимът от„Тича" не продаде Паломино или Жоро Божилов, по всяка вероятност двамата ще играят за тима на „моряците" и през пролетта.

Пловдивският специалист сподели също, че при евентуален трансфер на един от двамата в клуба ще пристигнат 7 нови полеви футболисти. „Знаете, че интерес към Паломино и Божилов не липсва, но все още не сме се споразумели за евентуален трансфер с нито един клуб. Ако до Коледа не продадем един от двамата, след това шансът някой да си тръгне от „Тича" е минимален", каза Генов. 
Наставникът на „моряците” допълни още, че при всички положения в Черно море ще акостират поне 4 нови нови попълнения. „Така или иначе през зимната подготовка ще се присъединят четирима нови футболисти. Това са вратар, млад защитник, дясно крило и играч в халфовата линия. До този момент съм преговарял със 7 полеви футболисти. Всички те ще пристигнат на „Тича", само ако продадем един от двамата ни нападатели - Пантерата и Божилов. Това е положението, в момента съм с вързани ръце", каза наставникът на Черно море Стефан Генов.