Боби Михайлов откри суши бар в столицата

Варна Лайф

25-12-2011, 10:30

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Откривания, партита и балове, любимите места на хай лайфа

По целия свят тези хора се наричат “Джет сет” (Jet Set).

Това са личностите, които искате да присъстват на всяка цена на вашето парти. Те са най-желани от желаните гости, те са имената от кориците и клюкарските колонки, те са тези, около които си мечтаете да се отъркате. Те са тези, чийто номер искате да имате в телефонния си указател. Те са тези от Джет Сет-а.

Обилно количество Джет Сет, суши и скъпи напитки съпроводиха откриването на новия суши бар „ДЕБЮТ” в столицата.

За да опитат и дегустират специалитети в стилния суши бар куп популярни знаменитости уважиха първата вечер от  откриването, съобщава ПРофайл.

Бившият вратар Славчо Тошев, скандалният футболист Орлин Орлинов, нежният Стойчо Сакалиев, устатата Руслана Попова, здравият Кирил Вълчев Скалата и моделите на модна агенция FH 1 Agency първи поръчаха сетове от японските хапки.

Модните диктаторки Гергана Христова от италианския футболен бранд „Зу елементс”, Катя и Вера Александрови от „Orenda Fashion Group” се оказаха истински почитатели на изисканото източно меню. Те не спряха лакомо да опитват всички възможни разработки на тема суши.

Силно впечатление на  бляскавата вечер направиха Боби Михайлов и Иван Леков, бивш зам.-министър на спорта, които бяха специални гости и клиенти на модерния суши бар енд динър.

Имаше и такива гости, които предвидливо бяха хапнали, защото не обичат сурова храна, но пък смело позираха пред фотографите с надеждата утре да се видят на страниците на Варна и Пловдив Утре.