Феновете на ЦСКА във Варна закриха годината със здрав банкет

Спорт

29-12-2011, 12:09

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Запалянковците се уговориха да се съберат отново през лятото, когато се надяват да полеят хеттрик от отличия - Шампионска титла, Купа на България и Суперкупа на страната.

Варненските привърженици на най-титулувания клуб в България ЦСКА – фенклуб “VARNA FIRM” си спретнаха коледно и новогодишно парти по случай закриването на календарната година.

Около 100 души се събраха в известното на феновете на футбола варненско заведение Трите Лъва за да полеят добрия сезон. Събитието бе уважено от фен клубовете „Армейци-София”, „Офанзива” и ЦСКА – Берлин. По време на празненството ултрасите „унищожиха” голямо количество алкохол – все маркови питиета, месни и морски деликатеси. Цяла нощ заведението бе огласяно от известни "армейски" песни, като запалянковците успяха да изпълнят целия репертоар на агитката. Пикът на събирането бе проведеното уникално пиро шоу, за което бяха използвани различни цветове факли и много димки.  След това партито се пренесе в нощен клуб, където феновете изцедиха своите сили на дансинга и купонясваха до ранни зори. По време на празненството запалянковците се уговориха да се съберат отново през лятото, когато се надяват да полеят хеттрик от отличия - Шампионска титла, Купа на България и Суперкупа на страната.