Жестока гавра с Бербо в Юнайтед!

Спорт

29-12-2011, 16:18

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Българският нападател е изкаран...румънец

В Манчестър Юнайтед са си направили жестока гавра с Димитър Бербатов, разкри читател на Livesport.bg.

В официалния феншоп на "Олд Трафорд" се продават картички със снимки и автографи на футболистите. Към всяка от тях има и националните флагове на страните, от които са играещите в Юнайтед чужденци. Под трибагреника на България, обаче пише...Romania (виж снимките).
Друг неприятен момент за българските фенове е липсата на фланелки на Бербатов във феншопа на "Олд Трафорд". Там желащите да си закупят този артикул трябва да направят специална предварителна заявка. В същото време се предлагат неограничен брой фланелки на останалите футболисти на Юнайтед, включително и на "смъртни" резерви като Маме Диуф, Кико Македа и Дарън Гибсън.
"Звучи странно за клуб като Манчестър Юнайтед да не се предлагат фланелки на футболист от тима, който е действащ голмайстор на Висшата лига. За мен лично като българин е страшно обидно да видя името на Румъния под националния флаг. Мисля, че родните медии трябва да помогнат за решаване на тези проблеми. А това дали Бербатов е добър футболист, или не, се видя на "Боксинг дей", коментира нашият читател в електронната ни поща.