Ветерани на Черно море предизвикват „Тигрите" с Бойко Борисов

Спорт

04-01-2012, 08:11

Снимка:

Sportni.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Където, когато и на какъвто терен желаят, ще ги бием, категорични са ексфутболистите на „моряците"

Отборът на ветераните на Черно море предизвикват тима на Витоша (Бистрица) начело с премиера на България Бойко Борисов.

Ексфутболистите на „моряците" са категорични, че могат да победят тима на Борисов, без значение на голям или малък терен. „Където, когато и на какъвто терен желаят, ще ги бием", категорични са играчи от тима на бившите футболни величия на Морето пред в. Черно море. Ветераните желаят сблъсък с тима на министър-председателя и възнамеряват в най-скоро време да поканят отбора от Бистрица официално. „Основната причина за така желания, да го наречем контролен, мач от наша страна е постоянната медийна пропаганда, че Витоша (Бистрица) е едва ли не непобедим. Постоянно четем как „Тигрите" от Бистрица са най-добрият отбор в аматьорските среди, като самият премиер също многократно го е заявявал. Ние пък твърдим, че ще ги бием, където, когато и както ги хванем", категорични са ексфутболисти на Черно море. В състава на варненци личат имената на Пламен Тимнев, Венци Маринов, Валентин Станчев, Илиян Илиев, Тодор Каменов, стража Краси Колев, Пламен Панайотов, както и помощник-треньорът в представителния тим на „моряците" Емануел Луканов и др.
Преди няколко дни „Тигрите" от Бистрица победиха с 13:3 отбора на арабските дипломати в първата по рода си подобна футболна среща. Пет от головете вкара самият политик. Както е известно, отборът на Витоша с Бойко Борисов в състава си спечели и турнира за ветерани за купа "Царско село". Отборът на Борисов надви Левски с 3:1, а на финала удари ЦСКА с 4:2.
Ветераните на Черно море пък печелят по безапелационен начин всеки турнир, в който участват. Именно по тази причина един мач между двата тима ще е истински спектакъл за феновете на Цар Футбол в морската столица.