Стефан Генов: Паломино и Божилов са на финалната права

Спорт

04-01-2012, 11:22

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пловдивският специалист разкри, че клубът няма да спира развитието на нито един от футболистите си, стига офертата за тях да го удовлетворява.

„Има огромен интерес към Ермес Паломино и Георги Божилов“, заяви старши-треньорът на Черно море Стефан Генов.

Пловдивският специалист разкри, че клубът няма да спира развитието на нито един от футболистите си, стига офертата за тях да го удовлетворява. Наставникът на „моряците“ призна, че други двама от ключовите играчи на тима – Самуел Камазола и Росен Колев, също са били обект на сериозен интерес от страна на родните грандове, но и двете страни са преценили, че на този етап е най-добре те да останат на „Тича“. 

„Има наистина много голям интерес към Ермес Паломино и Георги Божилов. Напълно вероятно е те да напуснат клуба, тъй като, така да се каже, се водят финални преговори. Става въпрос за Украйна и Турция (Заря Луганск и Газиантепспор). Все пак финалното решение ще бъде взето от ръководството ни, то трябва да избере най-доброто предложение. Аз като треньор на клуба не искам да се разделя с Паломино и Божилов, но нищо не зависи от мен. Добре е и за самите момчета да се развиват.

Знаете, че не спираме никого – видяхте, че дадохме шанс на Илко Пиргов да отиде в Литекс. В клуба обаче остават Самуел Камазола и Росен Колев. И към тях имаше сериозен интерес, но двете страни решихме, че най-добре е да останат и през пролетта на „Тича“, заяви старши-треньорът на Черно море Стефан Генов.
Наставникът на „моряците“ допълни, че според него и през пролетта съдийството ще бъде основен фактор в двубоите на варналии. „Имаме тежка програма, гостуване на всички от Топ 4. Още на старта пък започваме с Монтана, където ще сме без 2-3 основни играчи заради наказания. Ще ни бъде трудно, но ще се борим във всяка една среща“.