Бебетата на българския Jet Set родени през 2011 - част първа

Животът

07-01-2012, 02:24

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Родилните болки познаха Кака Лара, Деси Добрева, Албена Денкова, Нети,Тереза Маринова, Десислава Цветанова, Деси Банова, Моника Йосифова, Таня Карабелова, Мария Ампова,  Деси Добрева, Диана Любенова, Елена Паришева и др.

Родните звезди раждаха и се множаха през 2011-а

Ако си мислите, че те са от друга „планета” и не могат да обичат, да правят любов, да зачеват и да изпитват родилни болки жестоко се лъжете.
Безспорно 2011-а бе наситена откъм контракции.

Някой от най-ярките звезди на България се сдобиха с наследници за първи път, а други усетиха щастието да си родител още веднъж.

Ето ги известните българи които станаха родители през изминалата година:

Спортно бебе от шампионска двойка - Албена Денкова има син Даниел - първородният син на световната шампионка по фигурно пързаляне е първото появило се звездно бебе за годината. Малкият проплака на 30 януари в 10 часа сутринта. Албена роди секцио в частната многопрофилна болница за активно лечение "Света София". Мъникът се появи на бял свят, благодарение на д-р Мазнейкова. Момченцето бе с перфектните мерки - 3,25 кг и 51 см. Таткото Максим Ставийски и сестрата на Албена - Ина също присъстваха на раждането.

Друга шампионка прославила родината Тереза Маринова пък увеличи населението на страната малко преди преброяването с дъщеря Дарина -малката проплака на 1 февруари. Това е първородна щерка за състезателката ни по лека атлетика. Дъщеричката на Тереза и нейния приятел Теодор се появи с мерки 3,450 кг и 50 сантиметра. Момиченцето проплака в столичната болница "Шейново" под грижите на екипа на д-р Велев.

Министърът на вътрешните работи стана баща за трети път. Цветан Цветанов се сдоби с трета дъщеря София - Малката София се роди на 15 февруари малко след 8 ч. сутринта в столичната Първа АГ болница "Света София". Министърът и съпругата му Десислава имат две по-големи щерки - Гергана - на 15 години и 8-годишната Василена. Цветанов е отпразнувал появата на София не в шумна компания, а у дома само с двете си по-големи дъщери. "Не смятам, че като не съм се напил, не съм изразил радостта си", каза министърът в тв интервю. Малката е кръстена на тъщата на вицепремиера - Стефка. Министърът сподели, че ако бебето било момче щяло да се казва Стефан. След като разбрали обаче, че очакват трето момиче Цветанов и съпругата му решили да вземат първата буква от името на тъщата и така дъщеря им да носи името - София.

Въпреки, че често прогнозите и се сбъдват едва ли синоптичката Деси Банова е предполагала какво щастие ще изпита раждайки дъщеря си Йоанна - момиченцето на чаровната синоптичка проплака на 7 март. Малката се появи на бял свят с мерки - 2,950 кг и височина 50 см.

Деси и приятелят й Иво първоначално бяха решили да кръстят щерка си Стефания, но се отказали, след като прочели в един именник, че името означава: "Нещастна в любовта и такава жена, която страда, понеже все попада на неподходящи мъже". Името на малката Йоанна е съгласувано с известната астроложка Оксана Станчева. Тя е уверила родителите, че комбинацията от трите имена на дъщеря им е добра и ще й носи късмет.

По време на бременността си Деси качи само 12 кг. Синоптичката изкара почти целия този период на екран, а коремчето й започна да личи едва към 7-ия месец. След като роди Деси отново се завърна на работа само няколко месеца, след като стана майка.

С музика в сърцето, но едва ли с песен на уста Нети роди дъщеря на известния си съпруг Дони. Тя се казва Лилия - двамата музиканти станаха родители на момиченце на 28 март. Точно в 15.26 ч. малката проплака в болница „Токуда". Малката бе с мерки - 3 кг. и 51 см. Това е първата рожба на Дони и Нети. Интересен факт бе, че двамата не искаха да знаят, какъв е полът на детето им преди то да се появи на бял свят.

Бившият премиер увеличи бройката на бъдещите гласоподаватели с още един глас.

Сергей Станишев получи трудолюбива дъщеря Дария навръх Деня на труда - 1 май.
На светлата за социалистите дата, сякаш „по поръчка" лидерът на БСП стана татко. Точно в 5.25 ч. сутринта приятелката на Станишев - Моника Йосифова, роди момиченцето. Малката имаше мерки 3.30 кг и е 50 см. Дъщерята на Станишев е първото момиче в рода. По-големият брат на червения лидер - Георги, има двама синове.

Таня Карабелова роди дъщеря Йоанна - моделката стана майка на 17 май. Щерката на „Мис България Свят 2001" бе с мерки 2,640 и 48 см. За първи път магията на майчинството Таня усети на 33 години. Красивата българка споделя, че в момента цялото й ежедневие се състои в отглеждането на бебето. Скоро, след като роди, Таня участва в кулинарното шоу „Черешката на тортата".

Друга телевизионерка Кака Лара с втора дъщеря – Вая.
Водещата на "Полет над нощта" Кака Лара стана мама за втори път и то пак на момиче. Малката госпожица се появи на бял свят на 31 май. Когато Лара се обадила на любимия си мъж да му съобщи радостната новина той бил на работа, но въпреки това не успял да сдържи вълнението си и дал воля на сълзите. Лара има още една щерка - Бернарда от брака си с журналиста Владо Береану. Двамата се разделиха в началото на тази година и Лара заживя заедно с оператора от Нова Тв Веско - таткото на малката Вая.

Гласовитата варненка Деси Добрева се сдоби с дъщеря Алина.
Бившата беквокалистка от „Шоуто на Слави" роди във Варна първото си дете на 21 юли. Мерките на малката бяха - 3.300 кг и е дълга 52 см. Любопитно е, че певицата до последния момент пазеше пола на детето в дълбока тайна дори от ушите на татко му Мартин. Името на малката красавица - Алина, произхожда от латинската дума, означаваща „благородна". Русокосата певица се е подготвила изключително отговорно за майчинството си, като е изчела цял камион литература, предназначена за бъдещи родители. Дори зубрела правилата в курс за бременни.

Още един прочут музикант, Графа си има вече дъщеря Никол.
Тази година певецът Владимир Ампов-Графа се сдоби с малка графиня в семейството. На 31 юли съпругата му Мария го дари с момиченце - Никол. Двамата вече имат едно дете - 2-годишният им син Крис. Въпреки че неотдавна Графа бе споделил, че мечтае да има трима сина, то съдбата го направи и женски татко.

Актрисата Диана Любенова ощастливи гаджето си - продуцента Лес Уелдън с момиченцето София на 14 август. Бебето тежеше едва 2, 950 кг. През цялото време таткото бил неотлъчно до Диана в болницата. Актрисата не крие, че е заченала ин витро, но споделя, че усещането да си родител е несравнимо.

Групарят Свилен от „Остава" се сдоби със син Свилен-джуниър.
Музикантът от група „Остава" стана татко на момченце, което носи името на баща си - Свилен-джуниър. Мъникът зарадва родителите си с появата си на 14 септември. Малкият мъж бе цели 3 кг и 900 грама и ръст 52 см. Невена, която е редактор на „Черешката на тортата" и Свилен се ожениха миналата година в Дамаск, където бащата на булката Людмил Спасов бе посланик.


Автомобилния състезател Владо Арабаджиев стана татко на син Виктор.
Силиконовата моделка Ралица Тошкова роди момче на пловдивчанинът Владимир Арабаджиев. Юнакът проплака рано сутринта на 4 октомври. Той тежеше 3,300 кг. и 53 см. Щастливите дядо и баба - Ветко и Маринела Арабаджиеви посрещнали новината за първото си внуче в чужбина. Любовта между Владо и Ралица е от близо две години. За малко връзката им бе помрачена от скандална снимка на Ралица как прави френска любов на бившето си гадже, автомобилният състезател - Жоро Танев, бивш приятел на Диляна Попова, но очевидно любовта е победила препятствието.

Остават още толкова бебета и за втората част, те са на Соломон и Гергана Паси, Галена Димова - Георгиева ( Мисис България), Ана Шехтова, дъщерята на Петя Славова - Жени, Елена Паришева и дъщерята на Лъчезар Братоев - Наталия.