Бабата на Джъстин Тимбърлейк потвърди годежа му с Джесика Бийл

Варна Лайф

08-01-2012, 14:17

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Бабето потвърди сочната клюка за дългоочаквания годеж на известния си внук по типичен за възрастните хора начин.

Тя потвърди, ДА, Джъстин Тимбърлейк наистина се сгоди за Джесика Бийл.

Сади Бомар, бабата на Джъстин, е много развълнувана от годежа.

"Да, Джъстин се сгоди. Джесика е много сладко момиче, тя е честна и добросъвестна във всяко едно отношение, и ние много я обичаме", каза бабчето.

И продължава: "Тя е прекрасен борец и защитник на околната среда и Джъстин е също един чудесен младеж, Джесика ще бъде прекрасен член на семейството."

Представям си баба Бомар като голям фен на онлайн клюките за знаменитости, но явно медиите я търсят за повече информация от кухнята на семейството.

И нека си го кажем направо, тя е просто една баба, и твърде вероятно е много заинтересована да бъдат намалени цените на телефонните разговори.

Предполагам, че така изглеждат разговорите на колегите със звездната прародителка:

МЕДИА: Г-жа Бомар, можем ли да получим становище относно годежа на Джъстин?

БАБА БОМАР: Да, скъпичка. Джесика е чудесна. Сега, нека ви разкажа за моите котки. Г-н Уискъри има проблем с щитовидната жлеза, и -

МЕДИА: ... трябва да тръгваме.

Не е лесно нали...

Е, къде ще сватбата?

"Те не знаят, дали сватбата ще бъде в Мемфис или Колорадо, това е съвсем ново, все още те не са направили никакви планове", каза Сади.

Джъстин, майка му и баща му и Джесика всички са били в Монтана за Коледа и Нова година, когато той направил предложението. Джъстин ми се обади на Коледа, да ми разкаже за годежа. "

"Знаете го, Джъстин той е много мил, той се вълнуваше много, но не афишираше. Явно сега е узрял момента за тази важна стъпка в живота му."

Това бяха клюките от бабината къщурка приятели.