Бионсе роди момиченце, кръстиха го Айви Блу Картър

Новините

08-01-2012, 19:25

Снимка:

Gossipcenter

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Поздравления за Бионсе и Джей Зи, които са горди родители на бебе момиче, родено в събота вечер, името на бебето е Айви Блу Картър

Ръсел Симънс потвърди новината, като поздрави двойкта в Twitter, "Поздравления за добрата ми приятели Бионсе и Джей Зи."

Бионсе се регистрирала в болница Ленъкс Хил Ню Йорк в петък вечерта под псевдоним Ингрид Джексън. Бебето се е родило в събота след планирано цезарово сечение.

Бионсе и Джей Зи са наели целия четвърти етаж на болницата за невероятните 1,3 милиона долара и са блокирали достъпа на всички външни лица, дори лекари и медицински сестри не бяха допуснати до четвъртия етаж.

Това със сигурност е създало проблеми и оплаквания. Но, те са Бионсе и Джей Зи, и могат да вършат каквото си поискат?

От персонала на болницата докладваха, че от служебния вход към четвъртия етаж в последните часове са качени специална храна и напитки което предполага че там сега се вихри купон. Наздраве.

По коледа плъзнаха слухове, че Бионсе е влязла в болница, но явно клюкарите са избързали, понеже ще излизат в празничен отпуск.

Мнозина мислеха, че R&B Дивата ще роди през Февруари, след като тя обяви бременността си... но явно не са изчислили термина неправилно.

Това е първото дете за Бионсе и Джей. Поздравления за щастлива двойка за прииждаха от всякъде. Това изглеждаше като доста бърза бременност.

Друга бременна знаменитост е Джесика Симпсън, и това вече прилича на цяла вечност, хайде Джесика, готови сме и те очакваме.