Слави Сталев: Сбъдната мечта е да съм в мъжкия отбор

Спорт

12-01-2012, 08:52

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Освен че съм футболист , аз съм и фен на този отбор, за това фактът, че тренирам с мъжете, значи много за мен", каза още централният защитник

Юношата на Черно море, който започна подготовка с мъжкия тим на „моряците", Слави Сталев сподели, че е щастлив от факта, че треньорското ръководство на „Тича" му дава шанс да тренира с представителния отбор на Морето.

 Сталев е роден 1994 г. и се подвизава на поста централен защитник. „Много съм щастлив, че треньорското ръководство ми дава шанс да тренирам с представителния тим на Черно море. Освен че съм футболист от академията на „моряците", аз съм фен на този отбор, за това фактът, че тренирам с мъжете, значи много за мен", каза централният защитник от школата на Морето, пред в. Черно море.
Мечтата ми е да един ден да играя за Черно море. Това, разбира се, е мечта на всеки футболист от академията на „моряците", каза още извиканият за първи път в мъжкия тим футболист от школата Слави Сталев.
По всяка вероятност преди началото на пролетния полусезон, ръководството на Черно море ще предложи първи професионален договор на младия играч, което е и традиция при талантливите футболисти от академията на Морето.