Спартак 1918 приключи със селекцията

Спорт

12-01-2012, 14:47

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Мартин Цирков и Стоян Георгиев подписват със „соколите” за 1,5 години

Мартин Цирков и Стоян Георгиев са последните футблисти, които ще се присъединят към подготовката на Спартак 1918.

С тях двамата селекцията на „соколите” за пролетния полусезон приключи, това каза изпълнителният директор на клуба Живко Великов на пресконференция днес. Цирков акостира в тима от морската столица от отбора на Дунав (Русе) и се подвизава на поста десен бек. Футболистът има изигран един полусезон в А група с отбора на Сливен. Стоян Георгиев пък ще пристигне във Варна по-късно днес. Двамата играчи ще подпишат договори със Спартак за година и половина. 
Живко Великов разкри, че от Спартак ще бъдат освободени още двама-трима футболисти, като сподели, че имената им ще станат ясни утре. Изпълнителният директор на отбора сподели още, че е уточнен теренът, на който Спартак ще срещне Видима в първата си контрола на 21 януари. Проверката ще се играе на стадиона в Търговище.
На 25 януари Спартак гостува в Бургас на Черноморец, а три дни по-късно ще се срещне с елитния Калиакра. От 2 до 11 февруари Спартак ще участва в турнира в курорта "Албена", където ще изиграе четири мача - три в груповата фаза и един в заключителния етап на турнира. Последната проверка преди началото на първенството е срещу Светкавица на 18 февруари. Великов каза още, че Спартак търси по-лек съперник за още една контрола на 15 февруари.