Брад Пит и Анджелина Джоли на среща с президента Обама

Новините

12-01-2012, 22:08

Снимка:

World press

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Двойката наричана иронично "Бранджелина" от световната преса е прескочила през Овалния кабинет на път за поредните награди на които присъства този сезон.

Кой да знае че президента Обама е фен на Бранджелина ?

Брад Пит и Анджелина Джоли са били заснети зад завесите в Овалния кабинет на Белия дом в сряда.

Двамата са във Вашингтон за прожекцията на филма „В Страната на кръв и мед” в Музея на жертвите на Холокоста.

Анджелина се срещна с Обама, за да обсъдят сексуалното насилие срещу жените. Сигурно това е само предлог за да си побърборят двамата с президента.
В действителност срещата бе за работата на Джоли с Организацията на обединените нации.

Това не е първата среща на двойката с президента. През 2009 г., Пит се срещна с Обама, за да обсъдят работата си за възстановяването на Ню Орлиънс след урагана Катрина.

Брад и Анджелина са на обиколка в сезона на наградите, както и за представянето на „В Страната на кръв и мед”, който има номинация за Златен Глобус.

Hollyscoop разговаря с Брад на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс, където той разказа за филма на годината, „Кешбол”.

"Правил съм филми, които всъщност ми струват пари, знаете понякога печелите, филма има касов успех, правите голям удар и след това можете да направите някои, които са дело на любовта и така комерсиалния филм изплаща този, който си направил за удоволствие”

Когато бе попитан дали се надява, че неговите деца с Анджелина Джоли ще следват по стъпките на своите родители, Брад каза:

"Каквото искат да правят, всичко, което ги прави щастливи. Но не и докато не навършат 18. "