Ромската Лили Иванова – Софи Маринова за трети път на Евровизия

Варна Лайф

13-01-2012, 21:56

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Софи Маринова се състезава за трети път на конкурса Евровизия, конкурентката и Десислава с поп псевдоним DESS пък се заяде, че песента не ставала за конкурс а е повече за радио хит, жълтата преса захапа въдицата и разду историята.

Този път сама, Софи отново ще се състезава за любовта на българите а после и на европейците, ако котка не и мине път.

При първия опит тя пееше дуета „Единствени” със Слави Трифонов, но група Кафе имаше мощна „SMS” подкрепа, което спъна участието на ромския слваей на евро музикалния форум.

Вторият опит на Софито отново беше в дует, но с рапърчето Устата, дали песента беше слаба или избора на партньор неподходящ, но нещо пак не стигна на абаносовата ни певица да разпее гласови струни на европейската сцена.

Тази година тя сама ще се състезава за признанието, Софка сама се определи като нахална, и с това оправда постоянното си участие на музикалния конкурс.

В интерес на истината, Софи Маринова има и гласови данни и хубави песни, с които би могла да представя страната, тазгодишната и песен се казва „Любов без граници” и в текста са преплетени разноезични варианти на фразата „обичам те”.

До тук обаче с хубавите новини, в последните дни се завихри словесна война между циганската чучулига и чисто новата поп певица DESS, това всъщност си е добре познатата русокоска Десислава, която също се състезава за Евровизия.

В свое интервю Десислава хвърли поредната бомба, заставайки срещу колежката си Софи Маринова.
Блондинката упрекна песента на ромския славей, като неудачна за фестивал. "По-скоро парчето е като радио хит."
"Харесвам си повече моята песен и ако трябва да гласувам ще гласувам за себе си", продължава със словесната битка миньончето.
Бързам да припомня, че враждата между двете певици не е от вчера, преди време двете бяха конкурентки в шоуто „Пей с мен” където камерата хвана в крачка Софи да изпраща SMS с оценка „Слаб 2” на номера за гласуване на Десислава.

Полуфиналът на конкурса е тази събота от 20:30 ч. шоуто ще се излъчва на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

Жълтата преса веднага се включи в акция и започна разработки по темата, според едно издание Деси плашела Софи Маринова с магии, ромската перла твърдяла, че колежката й пищи, а не пее.
Предварителните проучвания на жълтата преса пък показвали, че с по-големи шансове е едрогърдото миньонче, може би защото прилагала хитра и евтина тактика.
Десислава не пропускала светско събитие, където ходи да пее без пари парчето си.
За отбелязване е, че блондинката води и в интернет класациите.
Ромката Софи маринова пък не се давала и наскоро хвърлила ръкавица на колежката си. Софка заяви, че тепърва започвала своята кампания и готви клип, който ще отсвири всички останали участници. Десислава й се върза на въдицата. Побърза да контрира Маринова с изказване в кабелна телевизия. Русокосата бомба от Гълъбово не премери много приказките си и директно заплаши Софи да не се хвали много, за да не я стигне някоя магия. Ромите разтълкуваха посланието като заплаха и така между двете певици се завихри открита война. За лош късмет двете съпернички се срещнали в столична чалготека, не се поздравили и през цялото време демонстрирали ледено отношение. Софка напуснала клуба с обяснението, че не ще да слуша пищенето на колежката си.